Vacature Trainer, adviseur, consultant

Antwoord je viermaal met een ‘ja’, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij motiveren mensen om zich elke dag een stukje te verbeteren en te groeien. Als trainer, adviseur en consultant zorg jij ervoor dat mensen de dag beter uitkomen dan ze erin gaan. Voor verdere uitbreiding van ons team zoeken wij iemand die informatie goed kan uitzoeken en ook overbrengen.

Herken jij jezelf nog steeds hierin? Dan is dit de baan voor jou!  

Wie ben jij?

  • Je hebt talent voor en affiniteit met het opleiden en trainen/coachen van mensen
  • Je beschikt bij voorkeur over een HBO-werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs
  • Je bent enthousiast over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van leren en hebt affiniteit met ICT (in het kader van digitaal trainen en e-learning)

Wat bieden wij?

  • Dé baan om jezelf en anderen te ontwikkelen. Los van de impact die je op anderen hebt, is de functie aantrekkelijk vanwege de diversiteit. Elke dag is anders en je komt in contact met veel verschillende mensen, bijvoorbeeld bedrijven en overheidsinstellingen.
  • Je werkt in een gezellig en klein team. Hierdoor voel jij je direct thuis!
  • Je rijdt in een auto van het bedrijf.
  • Een baan van 32 tot 36 uur in de week. Dit alles met een marktconform salaris afhankelijk van kennis, competenties en opleiding.
  • Aan het begin bieden we je een tijdelijke arbeidsovereenkomst en met jouw kwaliteiten heb jij natuurlijk uitzicht op een vaste overeenkomst.

Wat ga je doen als opleider & trainer?

Jij houdt je bezig met het geven van opleidingen en trainingen en het doen van onderzoek en evaluaties. Dit doe je zowel fysiek als digitaal/online. Je bent bereid om ook op andere vakgebieden dan jouw eigen opleiding actief te zijn. Wij leiden je intern (verder) op. Aanleg en motivatie zijn voor ons het belangrijkst.

 

Ook help je bij het ontwikkelen en evalueren van (nieuwe) opleidingspakketten, meerdaagse leergangen en e-learning modulen. Hierbij gebruiken we onze gezamenlijke kennis en ervaring om onze diensten en producten nog beter te maken!

Laat ons met jou kennismaken…

Beschik jij over de juiste kwaliteiten én heb je belangstelling voor deze functie, reageer dan via onderstaande link. Stel jezelf voor in een filmpje van maximaal 60 seconden (bestandgrootte maximaal 7MB).

De sluitingsdatum is 17 mei 2021. De eerste kennismakingsgesprekken zijn digitaal via MS Teams in week 22.
Wil je eerst meer informatie over deze mooie functie, dan kun je contact opnemen met Inge Bruggink: telefoon 06 – 22 27 46 52.

 

Tot slot: reacties van ZZP’ers en verdere acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.