Ontmoet Mr. William Cuijpers!

Wil jij weten hoe je jezelf kan ontwikkelen, maar weet je niet hoe dat moet? Veel mensen hebben het gevoel dat ze veel meer in zich hebben dan dat ze op dit moment laten zien. Dit kan leiden tot frustratie of ongenoegen op het werk. Ik help je met het ontwikkelen van je competentie, en samen zorgen we ervoor dat jij je talent volledig benut.

Ontmoet onze coach: Mr. William Cuijpers!

Mr. William Cuijpers is een ervaren coach en is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

William brengt jou én je organisatie verder! Hij zorgt ervoor dat jij op een interactieve wijze jezelf, je team, en je organisatie kan (blijven) ontwikkelen. Daarmee is William dé perfecte coach om jouw organisatie verder te helpen. William heeft ruim 22 jaar ervaring in het opleiden en trainen van mensen in diverse groepen. Van communicatieadviseurs tot burgemeesters! Hij helpt jou in het bereiken van jouw doelen én de door jou gewenste ontwikkeling.

Samen met jou en het team van Integrato zorgt William ervoor dat jij het maximale uit onze online- en fysieke trainingen haalt. Heb je interesse? Óf heb je vragen over Integrato? Neem vrijblijvend contact met ons op, en dan gaan wij je helpen!

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benjamin Franklinstraat 16 Zwolle

In ons trainingscentrum organiseren wij onder andere bijeenkomsten, opleidingen, trainingen en oefeningen. Daarom verzoeken wij je eerst een afspraak te maken!