Inventariseren en adviseren

‘Meten is weten’

Herken jij deze vragen: ‘Waarom presteren sommigen beter dan anderen? Of het nu om een persoon, een team of organisatie gaat?’

Het antwoord is simpel: Door te starten met de juiste evaluaties en metingen! Hierdoor kunnen de verschillen in competenties (kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen) en activiteiten worden aangegeven. Daarmee krijg je een beeld van de succesfactoren voor  groei en de oorzaak voor  mindere prestaties.
Laat de professionals van Integrato je helpen bij het inzichtelijk maken van de performance (competenties, activiteiten en resultaten) van jezelf, je teams én organisatie.

Natuurlijk hebben we oog voor een juiste verhouding tussen gewenste doelstellingen en een voor jou aanvaardbare investering in termen van tijd, budget en energie.

Als verbetermanager houd ik mij continu bezig met verbeteringen binnen bedrijven en organisaties.    Hierbij is het belangrijk om mensen mee te krijgen in verandering. Zonder deze mensen is er namelijk geen verandering mogelijk. Ik spreek eigenlijk ook liever over ‘verbetering’, omdat het doel altijd is om een situatie beter of makkelijker te maken. Ik geloof dat iedereen open staat voor verbetering, zowel in het persoonlijke leven als tijdens het werk.

~Nick Kremer

 

 

 

Competenties meten

Met onze inventarisatietool heb je de mogelijkheid om op diverse niveaus en dieptes de competenties te laten meten. Competenties kunnen op drie gebieden inzichtelijk worden gemaakt:
  • Kennis
  • Vaardigheden
  • Persoonlijke eigenschappen

Nogmaals, je hebt de mogelijkheid om de competenties van jezelf, je team én je organisatie te inventariseren.

Onze inventarisatie- en adviestool

Integrato beschikt over een inventarisatie- en adviestool waarmee wij behoeften en wensen van jouw organisatie en/of medewerkers kunnen inventariseren. Of jouw organisatie kunnen ondersteunen in bijvoorbeeld onderzoek! Wij hebben de tool al gebruikt bij evaluaties, schrijven van OTO-plannen en bij het opzetten van speciale leerlijnen voor functies en processen. Door onze inventarisatie- en adviestool wordt jouw werk een stuk makkelijker! Jij levert de vragen aan, wij voeren het in. Jouw medewerkers (of klanten!) kunnen de inventarisatie- en adviestool invullen en jij ontvangt de reacties.

Voordelen:
  • Onze inventarisatie- en adviestool is snel op te zetten
  • De data slaan wij op in Nederland
  • De lay-out is te personaliseren, denk aan jouw bedrijfslogo en bedrijfskleuren
  • Duidelijke overzichten in grafieken

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benjamin Franklinstraat 16 Zwolle

In ons trainingscentrum organiseren wij onder andere bijeenkomsten, opleidingen, trainingen en oefeningen. Daarom verzoeken wij je eerst een afspraak te maken!