Over Integrato

Kernwoorden

Onze kernwoorden zijn ‘doeltreffend, doelmatig en ketengericht acteren’. Met als doel dat jij, je teamleden en je organisatie competent worden. Om werkzaamheden onder alle omstandigheden concreet en praktisch vorm te geven.

Aanmoedigen, prikkelen en motiveren

Het gekwalificeerde en enthousiaste team van Integrato heeft jarenlange ervaring. De teamleden hebben de nodige aandacht voor het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en de juiste instelling.
Ondanks het grote enthousiasme waarmee onze teamleden werken, verliezen ze het afgesproken programma, de doelen en de kwaliteit niet uit het oog.

Referenties

Integrato heeft cursisten en opdrachten ontvangen van onder andere waterschappen, hoogheemraadschappen, gemeenten, veiligheidsregio’s, ministeries, provincies, nutsbedrijven, milieudiensten, evenementenorganisatoren, (inter)nationale sportfederaties, zorginstellingen, ziekenhuizen en banken.

Wij zetten graag met jou de stappen naar groei en succes! Én daardoor je passie en dromen te realiseren!

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benjamin Franklinstraat 16 Zwolle

In ons trainingscentrum organiseren wij onder andere bijeenkomsten, opleidingen, trainingen en oefeningen. Daarom verzoeken wij je eerst een afspraak te maken!