For Lifelong Blended Learning en Integrato

Integrato gaat graag op zoek naar de verbinding tussen theoretische informatie en voorbeelden vanuit de praktijk.

We verwerken daarbij juist onze eigen ervaringen. Zowel de successen als de mislukkingen of fiasco’s. Dat zorgt voor een krachtige en dynamische leeromgeving waarin zowel docent als deelnemers het best tot hun recht komen. En daar pluk jij de vruchten van.

Integrato werkt al jaren volgens het principe van ‘For Lifelong Blended Learning’ waarbij maatwerk belangrijk is. ‘For Lifelong’ betekent dat je je altijd kunt blijven ontwikkelen, op fysiek, psychisch en mentaal gebied.

‘Blended Learning’ houdt in dat Integrato een combinatie van bewezen les- en scholingsmethoden combineert. Iedereen kent de ‘traditionele’ face-to-face activiteiten. Wij zijn ook groot voorstander van het werken met digitale classes.

Als aanvulling op de face-to-face activiteiten en de digitale classes werkt Integrato met e-learning. Onder e-learning verstaan wij bijvoorbeeld online cursussen, online toetsen en virtuele werkruimten voor cursisten om (voor en tussen de fysieke en digitale bijeenkomsten door) samen aan lesstof en opdrachten te werken.

Als ondersteuning van alle hiervoor genoemde activiteiten kunnen wij speciale cursusapps ontwikkelen. De deelnemer heeft dan alle lesstof bij de hand en de manier van werken beperkt het papiergebruik.

Een belangrijk onderdeel van ‘For Lifelong Blended Learning’ is het realiseren van en het werken met een speciaal groei-portfolio als onderdeel van het kwalificatiedossier van een deelnemer, team of organisatie.
Een groei-portfolio kun je zien als een inventarisatie van je competenties: Onderbouwd met bewijzen en voorbeelden en gerelateerd aan een standaard- of kwalificatieprofiel.

Tot slot voorziet Integrato dit groei-portfolio van een op maat gemaakt stappenplan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Hierin verwerken we je persoonlijke groei. Zoals de verdere ontplooiingen door:
• Scholing
• Oefeningen
• Praktijkervaringen
• Observeren of tegenspel te bieden bij oefeningen of systeemtests

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benjamin Franklinstraat 16 Zwolle

In ons trainingscentrum organiseren wij onder andere bijeenkomsten, opleidingen, trainingen en oefeningen. Daarom verzoeken wij je eerst een afspraak te maken!