Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar

Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar is een terugkerende module waarin wij jou of jouw medewerkers prikkelen aandacht te besteden aan een groot scala onderwerpen!

Enkele voorbeelden zijn:

  • Effectief vergaderen
  • Mediacontacten
  • Samenwerken
  • Presenteren

Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar is interactief! Wij verwerken tekst, afbeeldingen, video’s, vragen én huiswerkopdrachten in Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar. Het doorlopen van Irene Sirene® de leerprikkelaar duurt ongeveer 15 minuten en zorgt ervoor dat de deelnemers hun kennis op een speelse manier opfrissen en aanvullen!

De deelnemers zijn enthousiast over Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar! Een aantal reacties:

“Ik vond het interessant en leuk om hier even een kleine 10 minuten tijd aan te besteden. Zo houd je ons betrokken en scherp. Ik leer elke keer iets nieuws.”

“De Leerprikkelaar is laagdrempelig en concreet. Mooi kort en bondig. Qua inhoud prima. Goed en plezierig om er op deze manier weer even aan herinnerd te worden en kennis actueel te houden.”

“In Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar neem ik je mee in actuele onderwerpen!
Elke maand krijg je daardoor steeds beter inzicht over bijvoorbeeld competenties, afdelingen van je bedrijf/organisatie en vernieuwingen in de markt. Zelf leer ik ook elke maand weer veel nieuws – door Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar!”

Inge Bruggink

Medeauteur Irene Sirene® Dé Leerprikkelaar

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benjamin Franklinstraat 16 Zwolle

In ons trainingscentrum organiseren wij onder andere bijeenkomsten, opleidingen, trainingen en oefeningen. Daarom verzoeken wij je eerst een afspraak te maken!